Vinterförberedelser planeras

Sent omsider i mitten av september, efter att ha haft en underbar och fantastisk sommar med mycket sol och värme och tillströmmande turister och semestrande svenskar, så kom den första höstkänningen för i år nu efter helgen. Med en säsong som har varit förträfflig för företagen i vår bransch camping och logi så måste vi börja tänka på framtiden och planera inför nästa säsong som alltid känns så långt bort men kommer snabbare än man anar.

Vi ska nu investera med sommarens förtjänster i att bygga upp kvalitén på anläggningen och planen är att förstärka vinterförvaringen av material och bilar m.m. Så tillsammans har vi ägare i ett par olika campingar gått ihop och fått till en riktigt bra deal med företaget Teckentrup (www.teckentrup.se) som tillverkar dörrar av alla olika slag däribland skjutdörrar,garageportar, entreér och rullportar m.m. Vi vill renovera om våra garagehallar och få det gjort ordentlig så att vi kan hålla våra säsongsprylar torra och skyddade under vintern som kanske blir lika kall och hård som sommaren var varm och behaglig.

car-teck
Bild: Teckentrup

Teckentrup som är en stark aktör och kanske en av de största i branschen har solida lösningar med tilltalande design och en mycket flexibel installationsprocedur som vi tycker om. De har framförallt avsevärt bättre värmeisolering än jämförbara företag och det är just det som vi är intresserade av. Vi kan minska våra energiutgifter i de utrymmen som nu förlorar mycket värme p.g.a. bristande isolering i de nuvarande portarna som vi har haft sedan länge. Tekniken har gjort stora framsteg och vi anser att det är dags för ett skifte mot något mera hållbart och i förlängningen också mer miljövänligt.

Be Sociable, Share!