Resmål i Sverge, Norrland

landscapeAmmarnäs

Kom till vägs ände och upplev var allting börjar. Fortsätt ditt äventyr till fots, till häst, på skidor eller in i Vindelfjällens naturreservat. Här i Ammarnäs finns mycket att välja på även för den som stannar i byn. Flytta gärna hit!

Härnösand

Välkommen till Härnösand och många spännande möten! Härnösand bjuder på många intressanta arrangemang och miljöer. Möt kultur- och utbildningsstaden, havet och den storslagna naturen!

Jämtland och Härjedalen

Kom och upplev en ovanligt omväxlande landsdel! Stora skogar, öppet kulturlandskap och milsvida fjällvidder. Här finns aktiviteter och sevärdheter för alla smakriktningar och åldrar. Välkommen till länet där turism är kultur!

Medelpad och Ångermanland

Upptäck en landsdel med sällsynt naturskönhet. Här väntar Höga Kustens dramatiska kuststräcka och inlandets hemlighetsfulla älvdalar, skogar och fiskrika sjöar. I Medelpad och Ångermanland finns aktiviteter och sevärdheter för alla.

Sollefteå

Sollefteå har bara bra årstider! Äventyr och upplevelser av allehanda slag, året runt. Vill du bara njuta och berika själen, är vårt vackra landskap rätt plats. Här hittar laxfiskare, hälsohemsbesökare, släktforskare, skidåkare och många andra precis vad de söker.

Sundsvall

Inom kort öppnar landets första internationella kasino i Sundsvalls hamn. Här finns Team Tower – ett Europaunikt klättertorn på toppen av Södra Berget. Flanera i vår unika stenstad – utsedd till Årets Stadskärna 1999. Välkommen hit!

Tärnafjällen

Tärnafjällen bjuder in dig till en sagolik vinterupplevelse. Med flyg från Arlanda har du 99 minuter till Tärnafjällen. Ring 0200-242400 för information om våra resepaket. Anja Pärson hälsar välkommen till Tärnafjällen.

Umeå

Norrlands största stad. Vacker universitetsstad vid Umeälven. Konferensstad med många moderna anläggningar, fina hotell och spännande aktivitetsföretag. Täta flygförbindelser med en rad olika städer och färjeförbindelser med Vasa i Finland.

Vilhelmina

Välkommen till vilda och vackra Vilhelmina. Vi har ett fritidsparadis på 87 natursköna kvadratmil som vi gärna delar med oss av.

Ånge

Ånge kommun är på något sätt ett Sveriges centrum. Nära allt – till fjällen och till kusten, till tätorternas myller och de orörda områdenas stillhet, till det dramatiska och det finstämda, till människor du känner och männskor du aldrig mött.

Örnsköldsvik

Örnsköldsvik har en mycket spännande och variationsrik natur, vänliga fiskelägen och dramatiska naturscenerier. Du kan hitta märkliga grottor och canyons, orörda vattendrag och bärstinna myrar av bästa märke.

Be Sociable, Share!